2020 OUNUO Indoor Hometrainer Met Riemaandrijving En Oneindige Weerstand Review

2020 OUNUO Indoor Hometrainer Met Riemaandrijving En Oneindige Weerstand Review

2020 OUNUO indoorfiets met riemaandrijving

De indoor cardiofitness unit OUNUO Hometrainer 2022 is een heavy-duty vliegwiel met oneindige weerstand. Het heeft ook een riemaandrijving en een handgreep met polssensoren.

Zowel het zadel als het stuur kunnen op 6 hoogteniveaus worden ingesteld voor het comfortniveau van de gebruiker. De structuur en textuur van het handvat en de zitting bieden u comfort en helpen vermoeidheid te verminderen. Ounuo hometrainer weegt 24 kg en meet 40Lx21Bx40H inches wanneer gemonteerd. Door zijn compacte formaat kan hij in een hoek van je woonkamer worden geplaatst en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Met de ingebouwde transportwielen aan de voorkant verplaats je deze fiets gemakkelijk en moeiteloos.

Het LCD-scherm geeft de afgelegde afstand, verbrande calorieën en huidige snelheid weer. Het kan ook worden gebruikt om de hartslag te bewaken met behulp van de handgreepsensoren. Het helpt je hartslag te volgen en helpt je in de doelzone te blijven om efficiënter calorieën en vet te verbranden. Hiermee kunt u uw trainingsgegevens bijhouden en uw voortgang bekijken. Je kunt ook je snelheid aanpassen. voor een geweldige training. De weerstandsknop/staaf in het midden is bidirectioneel en biedt een flexibele oneindige aanpassing van het spanningsniveau, zowel met de klok mee als tegen de klok in. Het werkt ook als een noodrem wanneer u het indrukt om veilig te stoppen.

Deze fiets is stil genoeg om buren en anderen die in de buurt wonen niet te storen. Ounuo Bicycle is eenvoudig te onderhouden en behoeft geen smering. Het is een goede kwaliteit, stevige en duurzame, veelzijdige en functionele cardiovasculaire fitness unit die kan worden gebruikt door mensen van verschillende fitnessniveaus en leeftijden.

Je zult niet alleen in staat zijn om je benen strakker te maken en calorieën te verbranden, maar je kerngebied, inclusief je buikspieren, taille en armen, zal ook profiteren. Een fiets met kettingaandrijving zorgt voor een soepelere, stillere rit. Het wordt ongemonteerd verzonden en de onderdelen zijn eenvoudig in elkaar te zetten in slechts 15-20 minuten door de aanwijzingen te volgen en het meegeleverde gereedschap te gebruiken. U kunt bij hen terecht voor een jaar garantie. We houden ervan dat het goed gebouwd is, robuust en duurzaam moet zijn, compact van formaat en functioneel is.