
Steven Desair
Sociaal ondernemer met passie voor eten en ecologie
Oprichter Eatmosphere
–
Eatmosphere is een non-profit organisatie gevestigd in Brussel die overschotten recupereert en doneert en mensen bewust maakt van voedselverspilling. Winnaar van de Gault & Millau Culinary Innovators Sustainability Award 2018.

Maxime Willems
Wetenschapper en chef
Oprichter Proef! Foodlab en incubator
–
Proef! is een mix van voedsel, wetenschap en innovatie. Een keuken en een testlab in één ruimte. Maxime heeft de Gault & Millau Culinary Innovators Education Award 2017 gewonnen.
Bo Bogaert
Journalist en redacteur
–
Gespecialiseerd in het vertalen van gepassioneerde verhalen naar prettig te lezen artikelen. Ze schreef ook de interviews in ons boek ‘Meer dan de rest’.
Marsel Stoopen
Grafisch ontwerp
–
Marsel visualiseert al onze gegevens op een mooie en gestrucureerde manier. Hij ontwerpt al voor Eatmosphere sinds het prille begin.
Lies Engelen, Quentin Mailet,
Geert de Taeye
Fotografie
–
Ze brengen onze evenementen en verhalen op een tijdloze manier tot leven en brengen het beste in mensen naar boven bij elke foto.